Wednesday, March 17, 2010

Review on Spectra3

Alhamdulillah tercapai hasrat nak beli electric breastpump after dah penat tgn pakai manual bp. So yesterday hubby beli spectra3. Last nite after sterile then do the testing. So far ok. Of coz dah tak lenguh tgn. Bleh mengepam sambil tgk tv. Hehehhe.. But, as per other ppl comment, S3 nih leceh sebab kalau ada power point baru leh pakai so kena sit still kat power point n tak leh pakai kalau mobile. Besides, pump ni agak berat. 1kg plus.
Anyway, i', still happy sebab dah berjaya buat stock for 3oz. Memang tak kuar byk lagi my BM. about 1.5 oz jer after 20 mins pump. But since this my first try then ok lah. Give time to my body n brain to process that i need more BM then usual for stock purpose.
My bb awake...

1 comment:

wana said...

good luck dear!!!bf is good for ur bb...

iklan