Tuesday, October 19, 2010

Missing in Action

Oh my...lama tak update
macammana nak update broadband buat hal lak...
i can't even login to my blog
after few complain to celc** then today here i am...
dah bleh ber blog....yea....
Oh...few things yang i nak share but dah terlepas due to this prob..

1) International Babywearing Week (IBW) 2010 (6-12 Oct 2010)
Like all of you jugak, i also missed the fun for IBW 2010 walk. This year all BW moms and dads berkumpul di KLCC (on 9 Oct hari tu) to create BW awareness to people. Diorg BW their lil one and jalan2...I tak join coz hubby keje. Huhu...
The good news is, ada lagi IBW fun which not yet over. Ada contest and blog giveaway for those yang nak join. korang checklah sendiri di http://malaysianbabywearers.blogspot.com/ yer.

2) My first payment cheque
Oh yes, i got RM60.60 but it not from nuffnang though. Mesti korang dah agak dr mana kan. Hm...even amount ciput jer but i hope it just a starting point for bigger amount in future.

3) Alesya's progress
My little daughter dah pandai merangkak, duduk and berdiri tapi still kena bergantung ngan sofa..almari...hmm..apa benda yang dia nampak lah.
Dah pandai sepahkan bakul pakaian dier. huhuhu
Dah ada own preference...ada time nak daddy jer...ada time nak mummy...kalau sayur jer tak suka makan...kalau porridge tu masuk sayur + ikan bilis..tambah lah selera tu

4) Babywearing gear
Aku dah menambahkan koleksi BW gear aku. hehehe....nanti aku share and review ok

5) Cloth diaper
Alamak...cloth diaper buat hal. Kejap jer dah penuh. Sib baik ada booster...

Tu jer lah..nak g blogwalking...

4 comments:

zura@iwan said...

tu la psl lama x nmpk ko blogging...hehehe...

wahhh ko dpt cheque apa weyy..share2 la..hikss

SYaMiLa said...

welcome back...

Recent Post "Roda-Roda Pangan Lumpur"

Mariana said...

blogwalking here...
nama anak kite sama Aleesya

http://diarialeesya.blogspot.com

Naimah SiDiK said...

beb.. mana ilang?? x hupdate lama nie...

iklan