Wednesday, February 20, 2013

Vacation? bring cuties along...

salam uols..
sempat ke tempah tiket time promo Air Asia? Airline lain ke...
or ada plan lain? cruise? travel by car...
janji vacation eh...rehatkan minda...
we ols x plan p oversea pun. in fact tak pernah p lagi sejak ada anak..sebab rasa leceh la..from packing baju samapi lah food, accomodation and trnsportation..haisyhh..rasa penat travel ngan baby. tp this year budak2 dah besar skit..boleh la nak rancang.
kalau packing baju uols pack camna?
aku normally baju anak2 pack satu beg. baju aku lain beg and hubby pun satu beg asing (ni kalau travel by car). kalau tak baju anak2 in one bag, then baju aku n hubby in one bag. another bag is diaper bag (utk letak diaper, milk powder, one pair shirt each, small towel, flask, warm water and their bottles).
leceh kan? but vacation punya pasal...tak pe..kekekekke
how the luggage look like?
for me n hubby bored black luggage. BUT....for kids kan ada cute option....really..me love them and you gonna love them too
cantik kan?? 
ada 1 luggage and 1 backpack. nak tau harga dan nak tau macam mana nak beli?
ok nnt ai share..
part 2 lah..

4 comments:

Anonymous said...

http://technologiesuae.com/#5193 buy xanax brand online - xanax bars anxiety

Anonymous said...

Peculiar George, гelеaseԁ in 2006 bу Unіversаl Pісtuгеs the best trulу Rid
tro сhoi websіte? on the way yоu can Act
aѕ games Carе conѕtruction and inside infoгmation, Delight ԁo nоt hesitatе to viѕit thеіr valuable website.


Ηere is my web ѕitе game

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

iklan