Thursday, October 8, 2009

Survey

Eventho baru 6 mths preggy but i started to browse and look around to find best maternity set for me..since this first experience semua testimonial pun i baca..kekekke..got 2 brands in mind but i feel nak mix and match...think of budget plak..kalau beli whole set cheaper kan dari beli loose ni...haiz....
All sorts of things pun nak kena beli...dari bengkung sampai ke pilis. Then nak cari batu sungai utk bertungku plak...ha mesti! Dulu2 i tgk my mum buat mcm tu to my sis...dah lama about 13 yrs ago tapi tak berubah kan...
Any idea frezz?? kalau ada suggestion..u r most welkem..

2 comments:

wana said...

weisss liza..sat je hang 6mth preggy kan..upload la gambaq tringin aku nk tgk..

skrg mcm2 confinement set yg ada kt pasaran,ada yg mahal & murah tp cara & khasiatnya almost same..kalo ang nk yg reasonable price bole cuba Afiat,tp kalo nk memahal & b'jenama b'lambak kan..

btw gud luck ek!

LieYa ZaRaN said...

kalau cara n khasiat almost sama ok lah...aku bukan apa..tak dak pengalaman..takut plus excited plus sumer2 lah....heheh

iklan