Sunday, August 1, 2010

RM2000 per month from home

Nak ke RM2000 sebulan hanya berkerja dr rumah?
Nak tahu caranya?
Hmm...
Kalaulah aku tau..mesti best..hahha
Bukan nak tipu, tapi aku dpt email ajak join program nih dan siap ada prove maybank2u lagi
duit masuk tanpa henti2
isykk...
syok lah kalau mcm tu kan
TAPI kena byr plak RM300
kang duit keluar jer masuk tak jugak
Gambar txn m2u bleh edit ek?
Cam kawan aku edit payslip tu...ops
cam ori aku tgk
testimonial?
tak kisah..sapa2 pun bleh tulis apa2 kan
SO...tak der cara mudah lah yer nak dpt duit dr umah?
nuffnang?? RM1/week jer aku dpt
youthsays?? kalau byk org klik ader lah
camna lai ek??

apa kata korang komen...utk berkongsi rahsia atau cerita

9 comments:

ayah,ummi, farish said...

mmglah..sekarang dah trend camnie....kalau kat fb tu..lagik lah melambak2 yg org cita pasal nie..tp maya sendiri pun x berani..sbb dah byk tgk pengalaman kawan....nisbah dr 10 org ..ader lah 1 yg berjaya.

ayah,ummi, farish said...

mmglah..sekarang dah trend camnie....kalau kat fb tu..lagik lah melambak2 yg org cita pasal nie..tp maya sendiri pun x berani..sbb dah byk tgk pengalaman kawan....nisbah dr 10 org ..ader lah 1 yg berjaya.

virgo_mania said...

too good to be true..

Nashays said...

keje kuat jugak yg boleh buat duit..nuff pon klu rajin bw dapat laa barang 2 hengget seminggu :)

SarahSyahira said...

sy juga mahu buat duet. tapi tak tahu cara :0

Shiela Latif said...

hmmmm...sama ngan shiela, banyak dpt email macam tue, dulu2 penak sekali kena tipu...nasib baik rm20..kalau 200 mau carik profile org tuh sampai dpt..

tapi org tuh mesti dah kaya ngan rm20 tue kan?...grrrrr...geram nih :(

hana said...

kalau minta duit tu memang banyak ...ada juga yang ikut ehhh..nak cepat kaya...orang tamak selalu rugi ..cuma kita kena hati-hati ....

zurazari said...

diorg slalu tipu la awak..
cousin zura dulu pun penah kena tipu... kalo senang2 dapat duit sumer org nak dok umah jer kan... zura pun malas nak gi keja!! ahakszz!!=)

touyakaruma said...

1. senang jer ..... dengan duit gaji yang baru dapat bergambar depan laptop . Kalau gaji 700 sebulan dah dapat 14 keping RM50 . Bergambar dengan 14 keping duit 50 dah nampak banyak .

2. Katakan ada 300 dalam maybank . Keluar semua 300 . Kendian bank in RM50 , bank in lagi RM50 buat sampai cukup 300 . Dan keluarkan balik .Bank in lagi .

3.Kereta boleh jer google . Cuba fikir logik . Kalau dia join hari nie minggu depan dapat 8 juta sekalipun . Boleh ke dia dapatkan kereta mewah dalam seminggu . BPR tak siasat dulu ke ?Ingat beli keta mainan ke bayar cash and carry .


http://touyakaruma.com/blog/

iklan