Thursday, June 3, 2010

Destinasi cuti 2010

Hubby keep asking nak p mana hujung tahun ni sebab nak book flight ticket. Aku dok pk nak p mana. Hubby suggest Sabah but i prefer Bali. Need to do some homework i guess. Alesya will turn 11 mths on Dec hopefully she will be fine lah kalau travel.
Hmm...but Langkawi pun not bad eventho last year baru p for our honeymoon. Bukan apa, aku ingat nak beli visions cookware lah.
yer lah...now that aku dah tak pakai periuk biasa tu for cooking anymore. I feel that kaca more safety kan...tak ada bahan2 kimia yang nak kuar compare to normal periuk tu. Yerlah now that certain plastic tak leh recycle, and normal periuk pun tak ok..so i turn to glass lah. Langkawi such heaven place lah kalau nak shopping all these things. Just that hubby tak mo p lagi...mana lagi yer best utk jalan2? I prefer place yang byk nice food n murah2...n byk tempat nak dilawat or byk xtvt boleh dibuat.

3 comments:

wana said...

wahhh bestnya liza..dah planning utk vacation..mmmm..aku ni x tau la hub x penah ty & ajak dah..agaknya sbb 'askar' aku 2 org tu kot..kalo behave ok la,kalo x..meroyan aku nk jaga..hehehehe..

aku pun dah dptkn 1 set vision ni..mmg best..rugi ang x beli masa honeymoon itu hr...la ni ajak jln jauh2 la,baru best lgpun alesya dah besaq kan..

mummy alesya said...

Mak labu pun nak p vacation? Heheheh..
Aku dah beli vision time p langkawi tahun lepas. Nak menambah koleksi lah nih...aku suka vision compare to other brand.

wana said...

aku dah pi,masa tu belum jd labu gi hahahaha...

aku ni nak sgt pi vacation tp x dak ura2 org nk bawak pun..sedih huhuuhu..

eh liza aku pun ske vision mmg best!!

iklan