Wednesday, June 9, 2010

Weekend 11-13 june 2010: How to spend our time?

Baru ari khamis dah plan weekend ek? Hahaha...memang pun aku selalu plan awal then terus ckp kat hubby. Supaya dia tau aku ada plan and dia tak make another plan with others. So, weekend plan nak g

Mcm best jalan2 cuci mata dan menghabiskan masa berkualiti dgn family. hotak kau. Kalau ada berkenan bleh lah beli selai dua. Baju jln2 utk Alesya. Kalau tak sale tak berbaloi plak nak beli sebab cepat sgt kan bb membesar. tau pun..baju dah ada. giler ko nih

Baik g tinytapir



bleh try2 SSC / pouch kat sana sebelum decide nak beli yang mana satu.

ataupun



nantilah aku pikir mana yang berkenan. Kalau dulu time berdua mesti aku gasak g semua. Tapi ada Alesya ni terbataslah skit. Kesian dia nak usung kehulu dan kehilir. K..sambung nanti...aku fikir dulu, mana yang best nak g...kekke

2 comments:

wana said...

wahhhh...bestnya nk shopping!!!!

mesti brg2 alesya branded je..mummy ngan daddy byk duit ni..syoknye...

mummy alesya said...

mana ada lah che wa..cuci mata jer. kalau teringin ada lah beli selai dua. babah hadi ngan yaya ok lah, tokey. daddy alesya kuli jer..kekekke

iklan