Tuesday, June 29, 2010

Tips bukan peminat bola layan worldcup??

Aku memang bukan peminat bola / soccer nih...Tapi hubby aku memang takkan lepaskan peluang 4 thn sekali nih. Mula-mula bengang jugak sebab berebut channel tapi at last...aku join the club. Not because 'if you can fight your enemy then join them' tapi i start to enjoy the game...
Taktik2 hubby aku ialah:
* judi bola...hahah joking. Tapi aku n dia akan pilih pasukan masing2..then team pilihan yang kalah kena denda. sidai baju ke, g beli kacang kat kedai ke or cuci toilet..apa yang kitorang malas nak buat tu lah jadi sasarannya...heheh
* umpan ngan fakta perlawanan..cam nak tgk kalau pasukan asia leh kalahkan latin america or, game penting sebab nak masuk quarter final etc
* citer psal pemain laks...gaji paling mahal, dating with paris hilton ke or..player paling pandai ambik corner etc, paling handsome
* makanan - mula2 taim aku tak minat bleh lah umpan ngan pizza skang kacang or koci jer lah
* kawan - alamak kawan dtg umah...memang sah kena tgk bola tak leh bukak channel lain


tapi sebenarnya lebih kepada give and take lah. sib baik hubby jenis tgk world cup jer. kalau semua cup...memang aku akan cari tips supaya dia tgk suma series yang aku tgk...hehehhe

4 comments:

Zaini Punye Citer said...

hak..hak..itulah penangan bola..

wana said...

suh layan kedai mamak je hehehe..

Zaini Punye Citer said...

yah betul..kedai mamak baru ada feel...

mummy alesya said...

ni kes weekdays tak kuar mlm. hhehehe. kalau weekend mamak ler. bola..

iklan