Friday, June 18, 2010

Hadiah hari bapa 2010

Apa patut Alesya bagi daddy dia ek utk father's day nih? Apa plak aku patut bagi ayah aku? Should we:
1) Bagi kad
-Daddy Alesya jenis yang baca kad, say thank and the card will remain in the same place forever. Impossible for him to bring to office or keep at his computer table. Look like he not appreciate eventho i think he do. So no card i guess unless he know how to make me feel appreciated.
2) Belanja mkn kat tempat kegemaran
-TGI, chilli's, Tony Roma's sound great as we love western food
3) Beli brg yang diorg perlukan
-wallet? pants? t-shirt?
4)Beli cute gift
-cute frame for family photo, key chain, mug
5)Handmade item
-kalau rajin sgt bleh kait mengait (sempat ke) atau apa-apa ikut kekreatifan and to have personal touch to the gift
6)voucher
-yer lah bleh bg voucher utk tempat2 yg kalau disuggest diorg taknak g cam hair treatment ke, spa etc
7)spend at home
-masak + beli kek then makan together2
8)tgk wayang
-maybe not lah sebab alesya kecik lagi

byknya cadangan..tapi aku rasa akan spend kat umah jer kot...hahhaha..sebab aku tgh mengumpul setiap sen utk membeli..

1)Bamboolite CD
RM54.00 - RM80.00
http://www.bamboolite.com

2) Pognae New Venice SSC
USD 84.99
details ada sini


1 comment:

wana said...

hehehe..at last no present ang duk umah je..bagus la mummy,pakaikn alesya CD..kumpul duit lg..cd skang hg bole tahan kan tp jimat utk jangka pjg..

aku ada 10 cd je belum rasa nak beli lg..tgh kumpul duit jugak ni hehehe..

iklan