Tuesday, May 11, 2010

Life in Fab lane: my way

Bosan lak ngan CSI sebab tak ada new season except for vegas...so aku layan Kimora Lee plak. Tgk cara hidup orang kaya. Best jugak. bila ko nak kaya nih?
Aku pun berangan lah..kalau lah si kimmora nih bagi aku 1 juta apa aku nak buat ek?? buat buang masa pikir..ko ingat nak dpt ke?
Sebelum dpt aku dah buat plan bagai...Ni plan aku..kekek
1) Nak beli umah cash - landed property lah
2) Nak completekan umah ngan perabot n hiasan (cuma tema belum dapat)
3) Nak g jenjalan
4) Nak bukak business kecil-kecilan
5) Nak belanja family aku makan2
6) Nak sedekah
7) Nak simpan

Mudah jer kan hidup ni kalau banyak duit? Tak jugak. Aku tengok si kimora tu idup dia sibuk n memenatkan. Walaupun pekerja ramai tapi masa rehat and bersenang lenang memang tak der lah..
Betul cakap kawan aku, duit bukan segalanya tapi segalanya perlu duit sekarang nih. Aku bersyukur ngan rezeki yang ada dan sentiasa berusaha nak menambah kalau ada peluang.

tapi kalau ada sapa2 nak bagi aku sejuta..cepat2 email aku k...hehehhe

1 comment:

wana said...

meh aku nk bg ang 1 juta kali pelempang hehehehe

aku pun jijah kalo la dpt duit buat sama wishlist ang tu..hehehe..yg ptg aku x yah keje laki aku je keje..

tp mmg betoi ckp kwn ang tu duit bukan segalanya tp segalanya perlu duit...mmmmm...ntah la...

iklan