Saturday, May 8, 2010

"Mama Ada Blog"~1st Birthday Giveaway

"Mama Ada Blog"~1st Birthday Giveaway
STICKY MODE UNTIL 8 MAY 2010
FOR NEW ENTRY PLEASE SCROLL DOWN YE

Pejam celik pejam celik tau-tau dah dekat setahun rupanya aku berblog ni.So bagi meraikan ulangtahun pertama blog aku ni pada 8 May 2010,aku ngan gumbiranya nak adakan satu giveaway.First time ni nak wat giveaway.Syarat-syarat nya mudah saja..
Mesti jadi follower blog ni...paksaan ni
Pastu kalau boleh add la link blog ni dalam bloglist korang..senang nak tau sebarang update dari aku :P
Tinggalkan link blog anda di ruangan komen di entry ni.. Itu je syaratnya...tak perlulah korang nak pening-pening kepala nak wat entry segala bagai,nak upload gambar ataupun letak banner kat blog...kalau nak wat entry gak...dipersilakan...hehehe...5 Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah dengan menggunakan khidmat Mr. Random.org.

2 comments:

wana said...

liza..aku dah buat smua hang nak..aku nk hadiah lalalalalalalala...

link aku http://wana1980.blogspot.com/2010/05/hari-ni-aku-nk-join-contest-mama-ada.html

mummy alesya said...

hehehhe..banyak lah hang...hang link la kat mama ada blog. tapi wei..aku nak buat giveaway gak..tapi tunggu posting ke 50 aku..bila la tuh..hehhe

iklan