Sunday, May 23, 2010

Sunday retail theraphy

Yup..u read it right. Yesterday 3 of us went to retail theraphy..Kul 1.40 kuar rumah then reach home about 8.40. Sib baik Alesya tak buat perangai sangat. Dalam keta tido n breastfeed then bila sampai shopping complex hubby carry dia leh main2 n gelak2 ngan daddy dia. So mummy apa lagi...kiri kanan melilau cari barang. Hehehhe...
Ok lah, yesterday our first stop was Papa rich kat Kuchai Lama. Order 2 Papa chicken chop n warm water. After mkn jer terus ke destinasi. Hehhe...Kitorang g mybbstore. Beli apa ek?? Beli..








Dah beli 2 barang tp misi belum accomplish. So all of us menuju ke babyjaya kat uptown. Survey car seat actually. Then hubby still tak mao beli. Aku ambik kesempatan beli my first ring sling..heheh. Gambar nanti aku upload ok.
So kitorang terus menuju ke tesco kat mutiara damansara. Tak der car seat yang best pun. (hubby lah ckp car seat tesco murah dan ok. mana ada!). Then g brand outlet. Beli baju si Alesya. Ok gak ada 10% discount. Ambik 1 jean, 2 t-shirt, 1 gown, 1 pant, 1 romper = RM190. Malas nak update gambar
Lastly g semula ke babyjaya n beli car seat nih.

Terus dinner n balik. Hmmm..bleh hilang tension n kebosanan aku seminggu...
Itulah cerita retail theraphyku..hhehhe

4 comments:

wana said...

shopping la salah satu perkara yg bole release tension aku gak!!!

nak2 brg2 bb..sukerrrrr je...

mummy alesya said...

yer lah che wa..cuma tak sempat nak masuk kedai jual cotton..world of cotton ke kalu tak silap..kena tarik tgn..kekeke

wana said...

weissss..rugi tu...heaven betul le duk sana kan..mcm2 ada..best!!!

mummy alesya said...

semua ada che wa oii...duit ja yang tak berapa nak ada kalau nak beli semua..hahha...aku teringin cotton sebab hang lah.

iklan